Veldeiro

BTW nummer: NL 004971881B20
KvK – Chamber of Commerce: 92704360
© 2024 Veldeiro
BTW nummer: NL 004971881B20
KvK – Chamber of Commerce: 92704360
© 2024 Veldeiro

Algemene Voorwaarden Veldeiro

1. Diensten
Veldeiro biedt diensten aan op het gebied van websiteontwerp en -realisatie, evenals aanvullend onderhoud voor websites die door Veldeiro zijn gemaakt.

2. Betalingen
Facturering en betalingen worden uitgevoerd volgens de volgende voorwaarden:
Veldeiro stuurt een factuur die binnen 14 dagen na ontvangst dient te worden betaald. Het tarief voor de geleverde diensten bedraagt €50 per uur. Er is geen aanbetaling vereist voor het starten van een project.

3. Annuleringen
Bij annulering van een opdracht door de klant zijn de reeds gemaakte uren door Veldeiro verschuldigd en dienen deze te worden betaald door de klant.

4. Eigendomsrechten

4.1
De eigendomsrechten van de website, inclusief ontwerpen en code, worden overgedragen aan de klant zodra de website live is gegaan en de volledige betaling is ontvangen door Veldeiro.

4.2
Totdat de website live gaat, behoudt Veldeiro het eigendom van de ontwerpen en de code. De klant mag echter een link naar de website van Veldeiro plaatsen in de footer van de website.

5. Gebruik van de Diensten
De klant mag de geleverde diensten niet gebruiken voor illegale doeleinden.

6. Aansprakelijkheid
Veldeiro is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door wijzigingen aan de website of hosting door derden, anders dan Veldeiro zelf.

7. Overige bepalingen
Veldeiro behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen.
Scroll naar boven